O nas

Družinsko podjetje SUBLIMO d.o.o. je bilo ustanovljeno 09.03.2011. Nastalo je kot družba z omejeno odgovornostjo. Lastništvo podjetja je v 100% lasti g. Jurija Strašek. Glavna dejavnost podjetja je mehanska obdelava kovin, kar pomeni storitve s področja strojništva. Gre predvsem za CNC strojno obdelavo ter klasično strojno obdelavo. Že od samega pričetka poslovanja je naše podjetje izrazito izvozno usmerjeno in sicer smo usmerjeni pretežno na tržišča EU. Naš cilj je biti zanesljiv dobavitelj izdelkov in storitev, s poudarkom na kratkih dobavnih rokih in visoki stopnji kvalitete. Od samega začetka poslovanja v našem podjetju stremimo k visoki kakovosti našega dela in proizvodov, ki jih nudimo. Proizvajamo izdelke po željah kupca, z visoko stopnjo zahtev pri izdelavi. Naši izdelki imajo visoko kvaliteto, kot proizvajalec imamo kratke dobavne roke in smo fleksibilni, kar je ključnega pomena za naše kupce. Smo podjetje, ki se prilagaja trendom, času in zahtevam.

Naša velika prednost je stalno vlaganje v novo tehnologijo, ki nam omogoča visokokakovostno proizvodnjo, posledica katere je visoka kakovost naše ponudbe. Zadovoljstvo naših strank je tisto, čemur posvečamo kar največjo pozornost in kar nam daje novih moči in zagona pri načrtovanju dela našega podjetja tudi v prihodnje. Z novo investicijo želimo proizvajati nove produkte, ki jih do sedaj z obstoječo strojno opremo ni bilo mogoče in na tak način širiti naše podjetje. Naše podjetje skozi vsa svoja leta obstoja deluje in posluje uspešno. Nenehno se trudimo ne le doseči temveč preseči pričakovanja naših naročnikov in z njimi ohranjati dobre poslovne odnose, na podlagi katerih lahko kakovostno sodelujemo na dolgi rok.

 

CNC OBDELAVA KOVIN

Cnc stružnica, cnc rezanje, cnc struženje, izdelava kovinskih prototipov, programiranje cnc strojev, kovinski izdelki po naročilu, obdelava jekla, kvalitetna obdelava kovin, ponudnik za cnc obdelavo  kovin.


OBDELAVA KOVIN

Mehanska obdelava kovin, varjenje aluminija, jeklene konstrukcije, žaganje kovine, jeklo, dobre inox ograje, ključavničar.